Πολιτική απορρήτου

Το Explorers' Society σέβεται το δικαίωμα στα προσωπικά σας δεδομένα και δεν θα μοιραστεί το όνομά σας ή προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους.
 
Επικοινωνία
Το Explorers' Society θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για να επικοινωνήσει μαζί σας μόνο σε περιπτώσεις που απαιτείται η επικοινωνία και αφορά στη χρήση ή τροποποιήσεις στην εφαρμογή MyExplorations. Ως εκ τούτου ενδέχεται να λάβετε ορισμένες ειδοποιήσεις ή ανακοινώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν αυτό είναι αναγκαίο.
 
Αλλαγές στους Όρους Χρήσης
Η ιστοσελίδα www.ExplorersSociety.gr διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει και να αλλάζει τους Όρους Χρήσης από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Όλες οι νέες λειτουργίες ή τα εργαλεία που προστίθενται στην τρέχουσα εφαρμογή υπόκεινται και στους Όρους Χρήσης της εφαρμογής. Η συνεχιζόμενη χρήση της εφαρμογής μετά από οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές θα σημαίνει ότι συναινείτε σε αυτές τις αλλαγές.
Το Explorers' Society διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει και να αλλάζει τους Όρους Χρήσης δημοσιεύοντας τις ενημερώσεις και τις αλλαγές στο διαδικτυακό τόπο www.ExplorersSociety.gr. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τους Όρους Χρήσης από καιρό σε καιρό για τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές που μπορεί να σας επηρεάζουν.

Ερωτήσεις-Επικοινωνία
Αν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.