21.07.2016

Μια ξεχωριστή συλλογή Ολυμπιακών δαδών από την The North Face®


Η The North Face® με στόχο να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ζήσου μια ζωή γεμάτη εξερεύνηση, ανακαλύπτοντας νέους προορισμούς και ξεπερνώντας τα όριά τους, παρουσιάζει στο κοινό το πιο πολυταξιδεμένο σύμβολο του αθλητισμού - τις Ολυμπιακές δάδες!

Για πρώτη φορά λοιπόν, η The North Face® παρουσιάζει στο Golden Hall στο Μαρούσι μια ξεχωριστή συλλογή Ολυμπιακών δαδών, το πιο αναγνωρισμένο ολυμπιακό σύμβολο το οποίο μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνης σε όλο τον κόσμο!

Η πρώτη λαμπαδηδρομία έγινε στους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου το 1936. Η δάδα αυτή καθώς και οι δάδες όλων των επόμενων θερινών Ολυμπιακών αγώνων, συμπεριλαμβανομένης και της δάδας του Ρίο 2016, εκτίθονται για πρώτη φορά στην Αθήνα από την The North Face®.
Οι επισκέπτες του Golden Hall έχουν ευκαιρία να θαυμάσουν αυτή την μοναδική συλλογή των 20 Ολυμπιακών δαδών που θα εκτεθούν για 15 ημέρες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το κατάστημα της The North Face®.

The North Face® team!

Τα εκθέματα είναι τμήμα της ιδιωτικής συλλογής του συλλέκτη Στράτου Κλήμου.
 

Σχετικά με την The North Face
Η The North Face, ιδρύθηκε το 1966. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα με σκοπό να εξοπλίσει, ορειβάτες, αναρριχητές, σκιέρ, δρομείς καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για εξερεύνηση και πρωτοποριακό στυλ. Η The North Face έχει ως στόχο της να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές να ξεπερνούν τα όριά τους, να αναζητούν νέες διαδρομές, νέες γραμμές ή να διασχίζουν νέες αποστάσεις καθώς η εξερεύνηση δεν σταματά ποτέ!
Official Page: www.explorerssociety.gr/
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/ExplorersSociety.gr
Official YouTube Link: https://www.youtube.com/user/Explorerssociety