29.09.2016

The North Face Mountain Athletics™: Φτιαγμένα για σκληρές προπονήσεις!
Η σειρά Mountain Athletics™ της The North Face έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις μιας σκληρής προπόνησης σε ανθεκτικό εξοπλισμό, είτε αυτή γίνεται στο γυμναστήριο είτε στην ύπαιθρο, ώστε ο αθλητής να επικεντρώνεται απερίσπαστος στη μέγιστη απόδοσή του. 

Η προπονητική σειρά Mountain Athletics™ δημιουργήθηκε μέσα από τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των αθλητών. Πίσω από κάθε νέα περιπέτεια όσο σκληρή και αν είναι, κρύβεται μια ακόμη πιο σκληρή προετοιμασία η οποία απαιτεί αντίστοιχα έναν ανθεκτικό εξοπλισμό.

Οι άνθρωποι της The North Face δεν πιστεύουν απλά στην προπόνηση, πιστεύουν στην προετοιμασία για τα παραπάνω χιλιόμετρα, στην προετοιμασία για την επόμενη κορυφή, τις πρώτες αναβάσεις, τις πρώτες καταβάσεις, την εξερεύνηση νέων διαδρομών, την ολοκλήρωση εκείνης της διαδρομής που δεν πέτυχε την πρώτη φορά. Εκπαιδεύονται για να βάλουν τα δυνατά τους για την επόμενη περιπέτεια, να τη ζήσουν στο έπακρο και να χαρούν την υπέροχη φύση.

Το κυνήγι μιας νέας πρόκλησης, είτε είναι προπόνηση είτε η επόμενή μας περιπέτεια, μας δημιουργεί νέες ανάγκες σε υψηλής απόδοσης εξοπλισμό, ο οποίος θα μας δώσει την ώθηση να ξεπεράσουμε τα όριά μας.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Η αντοχή, η ανθεκτικότητα και η αντίσταση στην τριβή σε συνδυασμό με την άνεση, είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τη συλλογή Mountain Athletics να υπερέχει στον προπονητικό εξοπλισμό. ​Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τον συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών που θα υποστηρίξουν και τις σκληρότερες προπονήσεις σας, όπως είναι οι τεχνολογίες Flashdry XD™, Fibre J, Thermoball™, Cordura Yarns & Cradle™.


 
 

 


- tips -Αξιοποιήστε στο έπακρο το περιβάλλον σας
Αν στην  περιοχή που κατοικείτε δεν υπάρχουν λόφοι, τότε το ανεβοκατέβασμα σκαλοπατιών θα σας προσφέρει μια πολύ καλή λύση για χαμηλής έντασης αλλά μακράς διαρκείας καρδιαγγειακές ασκήσεις.

​​
  Μείνετε δυνατοί
Η θεμελιώδης αρχή που τείνουμε να ξεχνάμε στην προπόνηση για το τρέξιμο.
Καλό είναι να εξασφαλίσετε ότι η μυική σας δύναμη είναι σε καλά επίπεδα ώστε να ανταπεξέλθετε στα αλπικά μονοπάτια. Ενισχύστε τη μέσω συγκεκριμένων ασκήσεων οι οποίες μπορούν να γίνουν είτε σε ένα πάρκο είτε σε ένα γυμναστήριο, όπως βαθιά καθίσματα (squats), άρσεις θανάτου (dead lifts), βαθιές προβολές (lunge walking) και βαθιά καθίσματα με έκταση του ενός ποδιού (Bulgarian split squats).


3  Τρέξιμο & επαναληπτικές ασκήσεις
Η αντοχή είναι και αυτή ζωτικής σημασίας, και κερδίζεται μέσα από το τρέξιμο σε συνδυασμό με πολλές επαναλήψεις των ασκήσεων. Προσπαθήστε να διατηρήσετε έναν ρυθμό στην προπόνησή σας και να θέσετε έναν δικό σας συνδυασμό ασκήσεων, που θα γυμνάζουν διαφορετική μυική ομάδα κάθε φορά. 


Παιχνίδια με το μυαλό
Μια κορυφαία συμβουλή είναι να προσθέσετε sled pushes στην προπόνηση σας. Όχι μόνο αυτό προετοιμάζει τα πόδια σας για απότομες αναβάσεις και καταβάσεις, αλλά ταυτόχρονα συνδράμει πολύ αποτελεσματικά στην ψυχική σας δύναμη, η οποία αποτελεί τεράστιο κομμάτι του long distance trail run.


Αποδράστε από την πόλη
Αποδράστε εκτός πόλης όταν σας δίνεται η ευκαιρία! Ανακαλύψτε στη γύρω περιοχή όπου μένετε, λόφους και μονοπάτια και πραγματοποιήστε βατές αναβάσεις χρονομετρημένα ή ολοκληρώνοντας μια δύσκολη διαδρομή με χαμηλό ρυθμό. 

6  Τόνωση & ξεκούραση
Κοιμηθείτε αρκετά και ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή. Απαραίτητο το νερό και οι ηλεκτρολύτες για την αποφυγή τραυματισμών και την τόνωση του οργανισμού σε μια απαιτητική προπόνηση.


Προπόνηση με καλή παρέα 
Προπονηθείτε με φίλους, διασκεδάστε το και χαμογελάστε στο τέλος της μέρας που θα έχετε αφήσει πίσω σας όλη την ένταση!


Jon Stratford - Ηead trainer at #NeverStopLondon
To see more of Jon’s sessions, follow #NeverStopLondon on Instagram and Facebook.

 

H συλλογή Mountain Athletics™, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα The North Face® και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.


 

Σχετικά με την The North Face®
Η The North Face®, ιδρύθηκε το 1966. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα με σκοπό να εξοπλίσει, ορειβάτες, αναρριχητές, σκιέρ, δρομείς καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για εξερεύνηση και πρωτοποριακό στυλ. Η The North Face έχει ως στόχο της να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές να ξεπερνούν τα όριά τους, να αναζητούν νέες διαδρομές, νέες γραμμές ή να διασχίζουν νέες αποστάσεις καθώς η εξερεύνηση δεν σταματά ποτέ!

Official Page: www.explorerssociety.gr
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/ExplorersSociety.gr
Official YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/Explorerssociety