08.03.2017

Για τις γυναίκες που αμφισβητούν το «συνηθισμένο»#QuestionOrdinary από τη The North Face

Γυναίκες που κατακτούν κορυφές. Γυναίκες που ανοίγουν νέους δρόμους. Που ξεπερνούν εμπόδια, που εξερευνούν κι ανακαλύπτουν, που έχουν αντοχή και έχουν σθένος. Σε εκείνες που τα κάνουν όλα αυτά, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, σ’ αυτές είναι αφιερωμένη η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας. 

Η The North Face με το project #QuestionOrdinary στέκεται περήφανα δίπλα σε γυναίκες που έχουν το θάρρος να αμφισβητήσουν την καθημερινότητά τους και να δοκιμάσουν να ξεπεράσουν τα δικά τους όρια: Η Κική Τσακαλδήμη, από την Αλεξανδρούπολη, μετά από σκληρή προετοιμασία, ξεκινάει σε λίγες ημέρες την αποστολή στο Έβερεστ, με στόχο να είναι η πρώτη γυναίκα από την Ελλάδα που έφτασε εκεί. H Βανέσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη, ετοιμάζονται τώρα για την ανάβαση στο Mont Blanc πάνω από το Chamonix, τελευταίο σταθμό της προετοιμασίας τους πριν επιχειρήσουν την ανάβαση στο Denali, στην Αλάσκα. Η επιμονή, η προσπάθεια, η αφοσίωση και κυρίως το θάρρος τους να ξανασκεφτούν τι σημαίνει γι αυτές «κανονικό» και «συνηθισμένο» κάνουν πράξη όλα όσα πρεσβεύει η The North Face, γι αυτό και ενεργά βρίσκεται δίπλα τους.

Με αφορμή λοιπόν την Ημέρα της Γυναίκας, ας σκεφτούμε πόσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε, πόσα μπορούμε να καταφέρουμε που σήμερα μοιάζουν απίθανα και, τελικά, τι σημαίνει, για τη κάθε γυναίκα προσωπικά, «κανονικό», τι σημαίνει «παράτολμο», τι σημαίνει «αδύνατο». Και να αναζητήσουμε την έμπνευση μέσα μας, γύρω μας, στη φύση, στο βουνό, τις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου.
 


Σχετικά με την The North Face®
Η The North Face®, ιδρύθηκε το 1966. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα με σκοπό να εξοπλίσει, ορειβάτες, αναρριχητές, σκιέρ, δρομείς καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για εξερεύνηση και πρωτοποριακό στυλ. Η The North Face έχει ως στόχο της να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές να ξεπερνούν τα όριά τους, να αναζητούν νέες διαδρομές, νέες γραμμές ή να διασχίζουν νέες αποστάσεις καθώς η εξερεύνηση δεν σταματά ποτέ!

Official Page: www.explorerssociety.gr
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/ExplorersSociety.gr
Official YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/Explorerssociety