20.03.2017

Δελτίο Τύπου: #QuestionEverything με τον Νίκο Καλοφύρη

H The North Face® διοργάνωσε την Πέμπτη 16 Μαρτίου στο κατάστημα The North Face® στο Golden Hall το πολυαναμενόμενο #QuestionEverything με επίσημο προσκεκλημένο τον Νίκο Καλοφύρη και με την υποστήριξη του Advendure. Στο event παραβρέθηκαν αθλητές και φίλοι του ορεινού τρεξίματος οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την νέα συλλογή παπουτσιών Τrail Running της The North Face® αλλά και να ρωτήσουν τον Νίκο Καλοφύρη για τα πάντα γύρω από το ορεινό τρέξιμο.

Στόχος της πρωτοβουλίας #QuestionEverything είναι να δούμε το Ορεινό Τρέξιμο μέσα από τα μάτια ενός αθλητή που έχει πάθος, αφοσίωση, αλλά και διάθεση να μοιραστεί τις γνώσεις που έχει αποκομίσει στην μεγάλη καριέρα του με την κοινότητα του Ορεινού Τρεξίματος.

Κατά την διάρκεια του event ο Νίκος Καλοφύρης παρουσίασε αναλυτικά όλα τα νέα μοντέλα παπουτσιών της The North Face® δίνοντας συμβουλές σχετικά με τη χρήση του εξοπλισμού σε διαφορτικά τερέν. Στην συνέχεια μίλησε για τους  αγώνες Ursa Trail & Στα χνάρια της αρκούδας ανακοινώνοντας μάλιστα ότι το 2018 το Metsovo Race θα μετατραπεί σε 2ήμερο φεστιβάλ καθώς θα προστεθεί ένας επιπλεόν αγώνας 100Km. Η παρουσίαση και συζήτηση ολοκληρώθηκε με το επίσημο άνοιγμα των εγγραφών των 2 αγώνων.

Στις 16 Μαρτίου έγινε μόνο η αρχή, η επικοινωνία όμως θα συνεχιστεί μέσα από τα social media, την προσωπική σελίδα του Νίκου Καλοφύρη και από άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις της The North Face®.

Σχετικά με την The North Face®
Η The North Face®, ιδρύθηκε το 1966. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα με σκοπό να εξοπλίσει, ορειβάτες, αναρριχητές, σκιέρ, δρομείς καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για εξερεύνηση και πρωτοποριακό στυλ. Η The North Face έχει ως στόχο της να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές να ξεπερνούν τα όριά τους, να αναζητούν νέες διαδρομές, νέες γραμμές ή να διασχίζουν νέες αποστάσεις καθώς η εξερεύνηση δεν σταματά ποτέ!

Official Page: www.explorerssociety.gr
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/ExplorersSociety.gr