18.10.2018

Ποια είναι τα αγαπημένα προϊόντα των ανθρώπων της The North Face; (Μέρος 1ο)Παντελής Γιώργος (ΤΝF Store Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκη)

pastedGraphic.png
Αγαπημένο προϊόν: 
Thermoball L4 Jkt (Summit Series)
pastedGraphic_1.png
Είναι ένα τζάκετ πολύ ελαφρύ, οπότε μου προσφέρει τρομερή άνεση στην καθημερινότητα και ευκινησία.
Ζεστό παρόλο το μικρό του βάρος, 
Packable 
Διαπνέον
Με ένα αδιάβροχο τζάκετ συνδυαστικά από πάνω, βγάζεις όλο το χειμώνα 
Προϊόν που αγάπησα και πλέον δεν υπάρχει :
Τα παπούτσια με την ονομασία Singletrack. Είναι τα πρώτα παπούτσια που είχα φορέσει από τη συλλογή της TNF και πραγματικά είχα εντυπωσιαστεί με την άνεσή τους. Τα φορούσα στο ποδήλατο βουνού, στο κατάστημα 8 ώρες όρθιος, ακόμη και για καφέ. Τα έχω ακόμη και τα διατηρώ σε πολύ καλή κατάσταση.
pastedGraphic_2.png

Γιώργος Γκατσιος (ΤΝF Store Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκη)

pastedGraphic_3.png

Αγαπημένο προϊόν: 
Flight Rkt παπούτσια. Ελαφρύ πολύ, γρήγορο με καλή σταθερότητα, κατάλληλο drop για τα δικά μου δεδομένα. Πολύ καλή διαπνοή για το θερμό κλίμα της Ελλάδας.

pastedGraphic_4.png

Προϊόν που αγάπησα και πλέον δεν υπάρχει :
Doubletrack 21 βαλίτσα. Πρακτικότατη λόγω του αφαιρούμενου σακιδίου που είχε στο μπροστά μέρος. 


pastedGraphic_5.png


Βάσω Ταουσιάνη  (ΤΝF Store Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκη)
pastedGraphic_6.png

Αγαπημένο προϊόν: 
 L3 Down Jkt (Summit Series) Ένα εξαιρετικά ελαφρύ τζάκετ με πολύ καλή αναλογία βάρους – ζέστης. Το προτέρημά του;  Μπορεί να γίνει packable χωρίς να με επιβαρύνει ιδιαίτερα. Ιδανικό για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες  που πραγματικά  έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.
pastedGraphic_7.png
Προϊόν που αγάπησα και πλέον δεν υπάρχει :
Το προϊόν που ξεχώρισα και πλέον δεν υπάρχει είναι το Ultra Trail 2. Ήταν το πρώτο παπούτσι που με έφερε σε επαφή με την The North Face. Η άνεση και η σταθερότητά  του με έκαναν να μπορώ να το συνδυάσω σε βουνό και πόλη.

pastedGraphic_8.png

Λιάννα Πετρίδου (ΤΝF Store Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκη)Αγαπημένο προϊόν: 
Thermoball Triclimate Jacket. Είναι ένα weatherproof προϊόν που με καλύπτει όλο το χρόνο. Ανάλογα τις καιρικές συνθήκες το προσαρμόζω. Πέραν της καθημερινότητας το χρησιμοποιώ και για τις δραστηριότητές μου.
pastedGraphic_9.png
Προϊόν που αγάπησα και πλέον δεν υπάρχει :
Τα Hypertrack παπούτσια. Ήταν πολύ ελαφριά, ξεκούραστα και διαπνέοντα.   


pastedGraphic_11.png

Άννα Φόνσου (ΤΝF Store Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκη)

pastedGraphic_12.png

Αγαπημένο προϊόν: 
Flight RKT παπούτσια. Δεν τα αποχωρίζομαι  ποτέ. Με συνοδεύουν στην δουλειά μου και  στους μεγάλους  περιπάτους  που τόσο αγαπώ. Μαλακά και άνετα με την Fastfoam μεσόσολα  μου  προσφέρει  άνεση και ξεκούραστες  αποστάσεις.
pastedGraphic_4.png

Χρήστος Γκέσος (ΤΝF Store Notos Θεσσαλονίκη)Αγαπημένο προϊόν: 
To Apex flex GTX. Είναι το ρούχο που συνδυάζει απόλυτα την άνεση και λειτουργικότητα με την μέγιστη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες.  
pastedGraphic_14.png


Προϊόν που αγάπησα και πλέον δεν υπάρχει :
Αγαπημένο προϊόν της εταιρείας που δεν βγαίνει πλέον είναι η surge II charged. Μου παρείχε λειτουργικότητα(πολλαπλές θήκες για τα πάντα),δεν έμενα ποτέ από μπαταρία (ενσωματωμένο powerbank) και μέγιστη προστασία και ανθεκτικότητα είτε από κακοκαιρία, είτε από την έντονη χρήση.
pastedGraphic_15.png

Αννίκα Τερζοπούλου (ΤΝF Store Notos Θεσσαλονίκη)

pastedGraphic_16.png

Αγαπημένο προϊόν: 
Αγαπημένο προιόν το Thermoball.Είναι ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα τόσο ζεστό!Μπορεί να μην είναι αδιάβροχο, αλλά σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε μια βροχούλα...αλλά και να βραχείς λίγο εκτός του ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα, συνεχίζει να σε κρατάει ζεστό!

pastedGraphic_17.png
Προϊόν που αγάπησα και πλέον δεν υπάρχει :
Αγαπημένο προϊόν της εταιρείας που δεν βγαίνει πλέον είναι το παπούτσι Base camp ballistic. Ήταν πιο lifestyle παπούτσι ,ελαφρύ, αδιάβροχο και ζεστό! Το φορούσα πολλές ώρες λόγω της έντονης καθημερινότητας μου και αντέχει ακόμη και σήμερα!

pastedGraphic_18.png
Κατερίνα  Ζαπατζή (ΤΝF Store Notos Θεσσαλονίκη)

pastedGraphic_19.pngΑγαπημένο προϊόν: 
Αγαπημένο προϊόν το ENDURUS. Ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα της κατηγορίας του.Τόσο ελαφρύ και άνετο.Με την XTRA FOAM στο πάτημα του μπορεί να σε πάει όχι μόνο για τρέξιμο αλλά και να καλύψει μεγαλύτερη γκάμα αναγκών. Η  λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: δε θα σου λυθούν ποτέ τα κορδόνια.
pastedGraphic_20.png
Προϊόν που αγάπησα και πλέον δεν υπάρχει :
Αγαπημένο προϊόν της εταιρείας που δεν βγαίνει πλέον είναι η doubletrack 28.Ήταν βαλίτσα(που την έπαιρνες και στη πλάτη) και κούμπωνε πάνω της έξτρα σακίδιο. Ένα είδος που έχει ζήτηση ακόνη και σήμερα. 
pastedGraphic_21.png