29.02.2016

Γνωρίστε τη νέα προπονητική σειρά Mountain Athletics™ από τη The North FaceΗ The North Face, η κορυφαία εταιρεία στον outdoor εξοπλισμό ένδυσης και υπόδησης, παρουσίαζει την νέα της ανοιξιάτικη συλλογή Mountain Athletics καθώς και το νέο προπονητικό Mountain Athletics application.

H συλλογή Mountain Athletics είναι η νέα επανάσταση στα τεχνικά – προπονητικά ρούχα και υποδήματα και έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ωθήσει τους αθλητές να ξεπεράσουν τα όριά τους στα outdoor αθλήματα.  
 

Στην The North Face δεν πιστεύουμε στην προπόνηση χωρίς σκοπό. 
Προπονούμαστε για να βγάλουμε περισσότερα μίλια από τα πόδια μας.
Προπονούμαστε για την επόμενη κορυφή.
Προπονούμαστε για τις πρώτες μας αναβάσεις, τις πρώτες μας καταβάσεις.
Προπονούμαστε για να ανοίξουμε νέες διαδρομές, για να ολοκληρώσουμε την διαδρομή που πάντα ονειρευόμασταν.
Προπονούμαστε για να πάρουμε το μέγιστο από την επόμενη περιπέτειά μας, να είμαστε ολοκληρωτικά παρόντες και να μπορούμε να απολαύσουμε το μεγαλείο της φύσης.
Με το νέο training application Mountain Athletics μπορείτε πλέον να προγραμματίσετε την επόμενη προπόνησή σας, να χρονομετρήσετε τις ασκήσεις σας και να τελειοποιήστε την τεχνική σας.
Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε την μέγιστη απόδοσή σας στο αγαπημένο σας outdoor άθλημα ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις προπονητικές οδηγίες που σας προτείνουν οι κορυφαίοι αθλητές της The North Face μέσω των βοηθητικών video.
Το Mountain Athletics application είναι διαθέσιμο τώρα στο App Store.
 

Τα προϊόντα Mountain Athletics είναι κατασκευασμένα με την τεχνολογία FlashDry-XD η οποία βοηθάει να μείνετε πιο στεγνοί και να προπονηθείτε για περισσότερο χρονικό διάστημα στις πιο απαιτητικές συνθήκες. 

Η τεχνολογία FlashDry-XD αποτρέπει τυχόν τραβήγματα, ξεφλουδίσματα ή σκισίματα ακόμα και στις πιο αυστηρές προπονήσεις.
 

H συλλογή Mountain Athletics™, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα The North Face και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.
 


  

Σχετικά με την The North Face
Η The North Face, ιδρύθηκε το 1966. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα με σκοπό να εξοπλίσει, ορειβάτες, αναρριχητές, σκιέρ, δρομείς καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για εξερεύνηση και πρωτοποριακό στυλ. Η The North Face έχει ως στόχο της να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους αθλητές να ξεπερνούν τα όριά τους, να αναζητούν νέες διαδρομές, νέες γραμμές ή να διασχίζουν νέες αποστάσεις καθώς η εξερεύνηση δεν σταματά ποτέ!

Official Page: www.explorerssociety.gr
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/ExplorersSociety.gr
Official YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/Explorerssociety